Zo plan je de dag van je leven

‘t Is gebeurd: de liefde van je leven heeft je dé vraag gesteld. De ring schittert rond je vinger, je vertoeft in hogere sferen op die alom bekende roze wolk en plots dringt het tot je door… Het plannen kan beginnen. Maar wat komt nu eerst? Laten we beginnen bij het begin, bij misschien wel het belangrijkste onderdeel van deze prachtige dag: de gasten!

Geen feest zonder gasten

Want wie is naast je toekomstige levenspartner nog onmisbaar op de mooiste dag van je leven?

Juist, de familie die je al heel je leven koestert, de vrienden die je vanbinnen en vanbuiten kennen en de collega’s die je al zo lang onvoorwaardelijk steunen. Wees bij het selecteren van de gasten niet bang om wat selectiever te zijn. Op deze dag staan jullie in de spotlight en met wie jullie deze prachtige ervaring willen delen, kiezen jullie volledig zelf. Een ding is zeker: iedereen die jullie uitnodigen, heeft ongetwijfeld een speciale plaats in jullie leven. Tijd dus om de gasten op de gepaste manier uit te nodigen.

Trouwkaarten

Alles begint bij de uitnodiging: mooie trouwkaarten zetten meteen de toon voor jullie onvergetelijke dag. Vanaf dit moment kijkt iedereen uit naar de dag waarop jullie elkaar het ja-woord zullen geven. Of je nu voor een eenvoudige uitnodiging met sierlijke, gouden letters kiest of een buitengewoon originele trouwkaart die alle verwachtingen overtreft, blij zijn je gasten ongetwijfeld als ze de uitnodiging uit de bus vissen. Dankzij de trouwkaarten liften jullie natuurlijk ook al een tipje van de sluier… want de stijl van de trouwkaarten geeft de gasten al een glimp van welke stijl jullie voor het trouwfeest gekozen hebben.

Trouwbedankjes

De gasten zijn uitgenodigd en hebben de datum in alle agenda’s omcirkeld. Op naar het volgende element: de bedanking voor hun aanwezigheid. Want wie wil nu naar huis zonder aandenken aan deze onvergetelijke dag? Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos: een heerlijk zakje snoep waarmee de gasten letterlijk kunnen nagenieten, een magneetje voor op de koelkast, zeepjes of een bloempotje dat symbool staat voor jullie bloeiende liefde. Trouwbedankjes zijn er om voor altijd te koesteren.

En zo is de basis gelegd. Klaar voor de rest van de voorbereidingen? Of laat je het toch liever aan een professional over? Wedding planner of niet, probeer er in ieder geval van te genieten. Op naar de mooiste dag van je leven!