Ga voor unieke placemats op je trouwfeest

Een trouwfeest is een speciale en unieke gebeurtenis. Je wil dan ook dat het volledig tot in de puntjes geregeld is. Hier en daar een persoonlijke touch zorgen ervoor dat je trouwfeest helemaal naar je zin is. Een leuke manier om enkele foto’s van jullie als koppel te verwerken is via een placemat.

Laat een placemat met foto’s bedrukken

Een placemat heeft niet enkel een decoratieve waarde, het heeft ook een aantal praktische voordelen. Daarom is het de ideale manier om het aangename aan het nuttige te koppelen.

Placemats kunnen namelijk een extra element van sfeer zijn, zeker wanneer je er enkele persoonlijke foto’s in verwerkt. Je hebt ook verschillende mogelijkheden wat betreft kleuren en materiaal. Indien je bijvoorbeeld zes placemats moet plaatsen, kan het mooi zijn om vier stuks in de ene achtergrondkleur te gebruiken en twee stuks in een andere bijpassende kleur.

Je hebt ook placemats in verschillende materialen. De meeste zijn in plastic waardoor je ze  kan hergebruiken. Om een iets stijlvollere uitstraling te creëren, kan er ook gekozen worden voor een placemat in kunststof. Al ligt de aankoopprijs hier natuurlijk wel wat hoger.

Je hoeft niet noodzakelijk een placemat met foto’s gebruiken. Er zijn ook nog andere stijlvolle placemats die zeker in het thema van een trouwfeest passen. Andere materialen die kunnen gebruikt worden zijn kurk, papier of stof. Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen qua duurzaamheid, kwaliteit en look.

Verpak je souvenirtjes op een leuke manier

Op een trouwfeest wordt er vaak ook nog een bedankje aan de gasten gegeven. Vaak is dit iets kleins zoals een zakje snoep met een foto van het pasgetrouwd koppel. Hiervoor kan ook leuk verpakkingsmateriaal het cadeautje helemaal afmaken. Ook de foto kan overeenkomen met de foto op de placemat en dan heb je ineens een mooie tafeldekking. Je kan ook bijvoorbeeld kiezen voor papieren zakjes waarin je een kleinigheidje steekt. Afhankelijk van de hoeveelheid die je nodig hebt, wordt de aankoopprijs vaak ook goedkoper naarmate je een grotere hoeveelheid koopt.

Andere soorten verpakkingsmateriaal zijn doosjes in verschillende vormen en groottes. Deze kunnen dan afgewerkt worden met cadeaulint. Een andere mogelijkheid zijn kleine flesjes of potjes waar je iets van drank of eten in kan steken. Wil je een aandenken geven met een grappige noot, dan kan je kiezen om een pakketje samen te stellen tegen een eventuele kater. Hierin kunnen een klein flesje drank en een pijnstiller tegen de hoofdpijn zitten.

Er zijn met andere woorden mogelijkheden genoeg om je trouwfeest tot in de puntjes af te werken.

 

Geniet van je dag!